ANALYTICAL APPROACH TO THE DIRECT COLLISIONS PROBLEM IN ACTIVE GALAXY NUCLEUS - Omarov, Ch.T. (Recent Contributions to Physics, 2021)
Жұмыста мүшелері арасында физикалық соқтығысулар болатын N-денелік жұлдыздар жүйесі жобасы қарастырылады.