THE EXPERIMENTAL RESEARCH OF INITIAL AND TRANSITIONAL PARTS OF THREEDIMENSIONAL JETS - Isatayev, S.; Tarasov, S.; Toleuov, G.; Isatayev, M. (Recent Contributions to Physics, 2021)
Берілген жұмыстың мақсаты сопло жақтары қатынастарының өзгеруінің және бастапқы жылдамдықтың кең диапазондарында сыртқы әсер бар кезде үшөлшемді ағыншаның орташа сипаттамаларын эксперименттік зерттеу және ағыншадағы турбуленттіліктің когеренттік құрылымдарын зерттеу мен осындай құрылымдардың ағыншаның аэродинамикасына әсерінің рөлін түсіндіру болып табылады.