РАСЧЕТ ПОТЕНЦИАЛА 6 α Li -ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ В КЛАСТЕРНОЙ ФОЛДИНГ-МОДЕЛИ. КЛАСТЕРЛІК ФОЛДИНГ-МОДЕЛІНДЕГІ 6 α Li -ПОТЕНЦИАЛЫН ЕСЕПТЕУ - Burkova, N. A.; Zhusupov, M. A.; Kabatayeva, R. S. (Хабаршы. Физика сериясы, 2011)
В настоящей работе представлены результаты аналитического и численного расчета потенциала 6  Li -взаимодействия в кластерной фолдинг-модели, когда ядро-мишень имеет кластерную структуру   6Li d . Нақты жұмыста кластерлік фолдинг-моделіндегі нысана-ядро   6Li d кластерлік құрамын иеленген кезінде 6  Li -потенциалының аналитикалық және сандық есептеулері келтірілген.