АНАЛИЗ СОВРЕМЕННОГО СОСТОЯНИЯ АТОМНОЙ ОТРАСЛИ КАЗАХСТАНА. ҚАЗАҚСТАНДАҒЫ АТОМ САЛАСЫНЫН БҮГІНГІ ХАЛ-АХУАЛЫНА САРАПТАМА - Sarsekeyev, A. B. (Хабаршы. Физика сериясы, 2011)
В статье представлена структура реакторной экспериментальной базы Республики Казахстан. Показаны состояние и перспективы исследований в атомной отрасли Казахстана в аспекте мировых тенденций развития. Аталмыш мақалада Қазақстан Республикасының эксперименттік реакторлық базасының құрылымы ұсынылған. Сондай-ақ,еліміздегі атом өнеркəсібі саласын зерттеудің маңыздылығы мен əлемдік даму үрдісіндегі бүгінгі жəй-күйі көрсетілген.