БИНАРНАЯ αt -КОМПОНЕНТА В (dn)α- И (αd)n-МОДЕЛЯХ ЯДРА 7 Li. 7 Li ЯДРОНЫҢ (dn)α ЖƏНЕ (αd)n ҮЛГІЛЕРІНДЕГІ БИНАРЛЫ αt-КОМПОНЕНТІ - Afanasyeva, N. V.; Burkova, N. A.; Zhaksybekova, K. A.; Urazalin, A. A. (Хабаршы. Физика сериясы, 2011)
В рамках трехтельной αdn -модели ядра 7 Li построены волновые функции относительного движения и рассчитаны спектроскопические t S -факторы отделения тритонов в канале α + t с использованием различных моделей волновой функции ядра 7 Li αdn . 7 Li ядросының αdn жобасы негізінде α + t каналында əр түрлі 7 Li αdn ядросының үлгілерімен салыстырмалы αt -қозғалысының радиалды толқындық функциялары құрылды, спектроскопиялық t S -факторлары есептелінді.