АКТИВТІ ГАЛАКТИКАЛАР ЯДРОЛАРЫНДАҒЫ ТУРА СОҚТЫҒЫСТАР МӘСЕЛЕСІН АНАЛИТИКАЛЫҚ ҚАРАСТЫРУ - Omarov, Ch.T. (Хабаршы. Физика сериясы, 2021)
A model of N- bodies stellar system with physical collisions of its components is considered in this paper.