Ni-Al ЖҮЙЕСІНДЕГІ НАНОКРИСТАЛДЫ ҚҰРАМА МАТЕРИАЛДАРДЫҢ ТҰРАҚТЫЛЫҒЫН ЗЕРТТЕУ БОЙЫНША КОМПЬЮТЕРЛІК ТӘЖІРИБЕ - Popovа G. V.; Starostenkov М. D. (Хабаршы. Физика сериясы, 2009)
Бұл мақалада Ni-Al жүйесіндегі металаралық қоспалардың тұрақтылығын зерттеу үшін молекулярлық динамика әдісін қолдану мүмкіндігі қарастырылады. Ni-Al жүйесіндегі атомдық реттелу үрдісін жобалайтын компьютерлік эксперимент нәтижелеріне талдау жасалынған.