КЛАСТЕРЛІК МОДЕЛЬ НЕГІЗІНДЕ МЕТАННЫҢ ТЕПЕ-ТЕҢДІК ТЕРМОДИНАМИКАЛЫҚ ҚАСИЕТТЕРІН ЕСЕПТЕУ - Kurlapov, L.I.; Janbekova, G.I.; Skornyakov, A.A. (Хабаршы. Физика сериясы, 2021)
Әр түрлі жағдайда метан молекулалы-кластерлік қоспасының кластерлер, сығу факторы және молярлық масса концентрациясының есептеулері келтірілген.