ИМПУЛЬСТІК ПЛАЗМАНЫҢ БЕТІНІҢ ТҮРЛЕНУІНДЕГІ БОЛАТТЫҢ ТӨМЕНГІ КӨМІРТЕКТІ ЕРЕКШЕЛІГІНІҢ ҚҰРЫЛЫМЫ - Ibraev, B.M.; Zhukeshov, A.M.; Gabdullina, A.T. (Хабаршы. Физика сериясы, 2008)
Электронды микроскопия және рентген құрылымдық талдау әдісі негізінде импульсті плазмалық ағын әсерінен кейінгі төменгі көміртекті болат бетінің микро құрылымы зерттелді.