ШАЛА ӨТКІЗГІШТЕРДЕГІ УИЛЕР КОМПЛЕКСТЕРІ - Svetlov – Prokop’ev Е.P. (Хабаршы. Физика сериясы, 2008)
Мақалада шала өткізгіштердегі бос тасымалдаушыларымен позитрон және позитронийдің әсерлесуінің екі жағдайы қарастырылған.