НЕЙТРОНДАРМЕН СӘУЛЕЛЕНГЕН ТОТ БАСПАЙТЫН 12Х18Н10Т БОЛАТТА ДЕФОРМАЦИЯ МАРТЕНСИТІНІҢ ДАМУ КИНЕТИКАСЫ - Maksimkin, O.P.; Emelyanov, A.I.; Naltaev, A.; Berdalyev, D.T.; Rakhashev, B.K. (Хабаршы. Физика сериясы, 2008)
12Х18Н10Т тот баспайтын болаттағы мартенситтік g®a’ түрленудің кинетикалық параметрлеріне, беріктілік пен иілгіштіктің «ақиқат» сипаттамаларына реакторлық (BBР-K) сәулелеудің әсерлерін зерттеудің жаңа нәтижелері ұсынылған.