ЖЕҢІЛ ЯДРОЛАРДЫҢ КЛАСТЕРЛІК ФОТОЫДЫРАУЫ ПОТЕНЦИАЛДЫҚ ТЕОРИЯСЫНЫҢ ОДАН АРҒЫ ДАМУЫ - Burkova, N.A.; Zhaksybekova, K.A.; Zhusupov, M.A. (Хабаршы. Физика сериясы, 2008)
Авторлар үсынған фотоыдыраудың потенциалдық теориясының одан арғы дамуы қарастырылған. және реакциялар жағдайы нақты қарастырылған: бұл жағдай үшін басқа авторлардың эксперименттік деректерді кайталайтын ертеректегі есептеулері бар, бірақ олар қанағаттандырмайды, себебі олар процестердің физикалық суреттемесіне қайшы келеді.