ДЕФОРМАЦИЯЛЫНҒАН АТОМ ЯДРОЛАРДЫҢ КОРРЕЛЯЦИЯЛЫҚ КҮЙЛЕРДЕГІ ЭЛЕКТР АУЫСУЛАР - Kabulov, A.B. (Хабаршы. Физика сериясы, 2008)
U(6) U(4) тізбегінде корреля-циялық күйлердегі деформацияланған ядролардың Е2-ауысу ықтималдықтары анықталынады. Есептеулер симметриясында және ауытқу теориясының екінші ретті түзетулерін ескере отырып жасалынды.