р2Н ФОТОҚАРМАУДЫҢ АСТРОФИЗИКАЛЫҚ S-ФАКТОРЫ - Dubovichenko, S.B. (Хабаршы. Физика сериясы, 2008)
Шектелінген потенциялды кластерлік моделінің тиым салу күйіндегі астрофизикалық S- жағдайындағы радиациялық p2H қармауына жаңа тәжірибелерді қолданудағы мүмкіншіліктер қарастырылды.