ЯДРОНЫҢ КВАЗИКРИСТАЛДЫҚ МОДЕЛІНІҢ ЭКСПЕРИМЕНТТІК НЕГІЗДЕРІ - Ushkov, A.V. (Хабаршы. Физика сериясы, 2008)
Бұл жұмыста ядродан эксперимент жүзінде анықталған квазикристалдық қасиеттері туралы фактілер келтірілген.