LI ЯДРОСЫНДАҒЫ (,np) ҮРДІСІНІҢ ПОЛЯРИЗАЦИЯЛЫҚ СИПАТТАМАЛАРЫ - Burkova, N.A.; Lennik, S.G. (Хабаршы. Физика сериясы, 2021)
6Li ядросының мультикластерлі динамикалық моделі үшін нуклондық және мезондықеркіндік дәрежелері ескерілген 6Li( ,np)α екі нуклондық фотоэмиссия үрдісіндегі екінші реттібөлшектердің ұшып шығу ассиметриясы есептелген.