ГРАВИМАГНИТТІК ӨРІСТІҢ ТОЛҚЫНДЫҚ ТЕҢДЕУЛЕРІ - Abdildin, M.M. (Хабаршы. Физика сериясы, 2021)
Жұмыста жалпы салыстырмалық теориясында стационар емес жағдай үшін гравимагниттікөрістің толқындық теңдеулері алынған.