ПОЛЯРИЗАЦИОННЫЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРОЦЕССА (,np) НА ЯДРЕ 6Li. 6LI ЯДРОСЫНДАҒЫ (,np) ҤРДІСІНІҢ ПОЛЯРИЗАЦИЯЛЫҚ СИПАТТАМАЛАРЫ - Burkova, N. A.; Lennik, S. G. (Хабаршы. Физика сериясы, 2009)
В мультикластерной динамической модели ядра 6Li рассчитана асимметрия вылета вторичных частиц в процессе двухнуклонной фотоэмиссии 6Li(γ,np)α  с учетом нуклонных и мезонныхстепеней свободы.6Li ядросының мультикластерлі динамикалық моделі үшін нуклондық және мезондық еркіндік дәрежелері ескерілген6Li( ,np)  α екі нуклондық фотоэмиссия үрдісіндегі екінші реттібөлшектердің ұшып шығу ассиметриясы есептелген.