ПОТЕНЦИАЛДЫҚ КЛАСТЕРЛІК МОДЕЛЬДЕГІ ПРОТОНДАРДЫҢ КВАЗИСЕРПІМДІ ЖҰЛЫНЫП АЛЫНУЫ - Burkova, N.A.; Zhaksybekova, K.A.; Kabytaev, Ch.Z.; Urazalin, A.A. (Хабаршы. Физика сериясы, 2009)
Потенциалдық кластерлік теория негізінде 7Li ядросынан  протондарының квазисерпімді жұлынып алыну процесін сипаттау формализмі ұсынылған. PWA есептелулеріндегі факторизация жуықтауы, эксперименттен алынған спектрлік және динамикалық сипаттамалары талқыланған.