КВАЗИУПРУГОЕ ВЫБИВАНИЕ ПРОТОНОВ 7 6 Li(e,e p) He В ПОТЕНЦИАЛЬНОЙ КЛАСТЕРНОЙ МОДЕЛИ. ПОТЕНЦИАЛДЫҚ КЛАСТЕРЛІК МОДЕЛЬДЕГІ 7 6 Li(e,e p) He ПРОТОНДАРДЫҢ КВАЗИСЕРПІМДІ ЖҰЛЫНЫП АЛЫНУЫ - Burkova, N. A.; Zhaksybekova, K. A.; Kabytaev, Ch. Z.; Urazalin, A. A. (Хабаршы. Физика сериясы, 2009)
Представлен формализм описания процесса квазиупругого выбивания протонов (e,e p) из ядра 7Li в рамках потенциальной кластерной теории. Обсуждается приближение факторизации в PWA расчетах, спектроскопические и динамические характеристики, извлекаемые из эксперимента. Потенциалдық кластерлік теория негізінде 7Li ядросынан (e,e p)протондарының квазисерпімді жұлынып алыну процесін сипаттау формализмі ұсынылған. PWA есептелулеріндегі факторизация жуықтауы, эксперименттен алынған спектрлік және динамикалық сипаттамалары талқыланған.