ВЫБОР ТОПОЛОГИИ СХЕМЫ УПРАВЛЕНИЯ ЭЛЕКТРОМАГНИТНЫМИ МЕХАНИЗМАМИ СО ВСТРОЕННЫМ ВЫПРЯМИТЕЛЕМ. ЕҢГІЗІЛГЕН ТҮЗЕТКІШТІ ЭЛЕКТРМАГНИТТІК МЕХАНИЗМНІҢ БАСҚАРУ СХЕМАСЫНЫҢ ТОПОЛОГИЯСЫН ТАҢДАУ - Yar-Muhamedova, Sh. Kh.; Yar-Muhamedova, G. Sh.; Galbayev, Zh. T. (Хабаршы. Физика сериясы, 2009)
В статье приведены результаты исследования для случаев использования в схемах управления как неуправляемых, так и управляемых выпрямителей. Мақалада басқарылмайтын мен басқарылатын түзеткіштерді басқару схемаларында қолдану жағдайлары үшін зерттеудің нəтижесі келтірілген.