ФЕРМИОНАЛДЫҚ ТЕОРИЯЛЫҚ ТОП ЯДРОЛАРДЫҢ ҰЖЫМДЫҚ КҮЙІН ЗЕРТТЕУ - Baktybaev, K.B.; Koilyk, N.O.; Ramankulov, K.E. (Хабаршы. Физика сериясы, 2008)
Теориялық ядролық физика дамуының қазіргі кезеңіндегі нуклонаралық күштерде туындайтын жалпы фермионды симметриялық қасиеттерді айқындауға және жалпылауға  негізделген теориялық-топтық бағыттарды құру және дамытумен қатар бірегей негізде ядролардың неғұрлым маңызды қасиеттерін сипаттау негізгі мәселе болып табылады.