ЭПР НӘТИЖЕЛЕРІ БОЙЫНША ЭПОКСИДТІК СМОЛАДАҒЫ РАДИАЦИЯЛЫҚ-ИНИЦИАЦИЯЛАНҒАН ПРОЦЕСТЕРДІҢ КИНЕТИКАСЫ - Ismailova, G.A.; Sarsembinov, Sh.Sh.; Kupchishin, A.I.; Komarov, F.F. (Хабаршы. Физика сериясы, 2008)
3 және 6 МГр дозалары үшін эпоксидтік смоланың сәулелендірілген үлгілеріндегі ЭПР спектрінің өзгеруінің кинетикасы эксперименттік түрде зерттелген. Ішкі үйкеліс параметрі және ЭПР-тан алынған нәтижелер бойынша еркін радикалдардың жойылуының кинетикасы арқылы бірінші екі тәулікте макромолекулалардың деструкция және тігілу реакциясы қарқынды өтетіні анықталған.