ЭЛЕКТРОНДАРМЕН СӘУЛЕЛЕНДІРІЛГЕН КӨМІРТЕГІМЕН ТОЛТЫРЫЛҒАН КОМПОЗИТТІК МАТЕРИАЛДАРДАҒЫ РАДИАЦИЯЛЫҚ ПОЛИМЕРЛЕУ - Aimuratov, D.B.; Kupchishin, А.I.; Chen, Jie (Хабаршы. Физика сериясы, 2008)
Белгілі-бір дозада және доза қуатында иондаушы сәулеленудің әсерімен көміртегімен толтырылған композиттік материалдардағы қосымша тігілу арқылы полимердің механикалық қасиеттерін жақсарту.