ОБ ОДНОМ СЛУЧАЕ ВЫЧИСЛЕНИЯ ИСТИННОЙ ЭНЕРГИИ ГРАВИТАЦИОННОГО ПОЛЯ В ОТО (РТГЭ). СЖТ (ЭГРТ)-ДА ГРАВИТАЦИЯЛЫҚ ӨРІСТІҢ ШЫН ЭНЕРГИЯСЫН ЕСЕПТЕУДІҢ БІР ЖАҒДАЙЫ ЖӨНІНДЕ - Murzagaliev, G. Zh.; Komarov, A. A. (Recent Contributions to Physics, 2011)
В статье рассматривается возможность определения выражения истинной энергии гравитационного поля во внешней задаче Шварцшильда на основе псевдотензора энергии-импульса. Мақалада энергия-импульстің псевдотензоры негізінде Шварцшильдтің сыртқы есебі бойынша гравитациялық өрістің шын энергиясын анықтаудың бір мүмкіншілігі ұсынылады.