ИССЛЕДОВАНИЕ ПРОЦЕССА ГОРЕНИЯ ЖИДКОГО ТОПЛИВА ПРИ ИЗМЕНЕНИИ СКОРОСТИ ВПРЫСКИВАЕМЫХ КАПЕЛЬ. СҦЙЫҚ ОТЫННЫҢ ЖАНУ ПРОЦЕСІНДЕГІ ЖЫЛДАМДЫҚТЫҢ БҤРКУ ТАМШЫСЫНЫҢ ӚЗГЕРУІН ЗЕРТТЕУ - Askarova, A. S.; Voloshina, I. E.; Ryspayeva, M. Zh.; Nevskii, E. S. (Recent Contributions to Physics, 2008)
Численно исследован процесс горения жидкого топлива в камере сгорания на основе решения дифференциальных двумерных уравнений турбулентного реагирующего течения. Изучено влияние скорости впрыска на горение жидкого топлива. Екі ӛлшемді дифференциалдық турбуленттік теңдеулердің реакцияға тҥскен кездегі негізгі шешімдеріне жану камерасында сҧйық отынның жану процесіне сандық зерттеу жҥргізілді. Сҧйық отынның жануына бҥрку жылдамдығының әсері қарастырылды.