К ОБСУЖДЕНИЮ УТОЧНЕННОЙ МЕТРИКИ ПЕРВОГО ПРИБЛИЖЕНИЯ ВРАЩАЮЩЕГОСЯ ШАРА В МЕХАНИКЕ ОТО. ЖСТ МЕХАНИКАСЫНДА АЙНАЛМАЛЫ ШАРДЫҢ БІРІНШІ ЖУЫҚТАУЫНЫҢ ДƏЛДІРЕК МЕТРИКАСЫН ҚАРАСТЫРУЫНА - Abdildin, M. M.; Taykenova, A. S. (Recent Contributions to Physics, 2011)
В работе проведено дальнейшее обсуждение структуры метрики вращающегося шара. Жұмыста айналмалы шардың метрикасының құрылымын əрі қарай қарастыру жүргізілген.
Keywords: шар