АСИМПТОТИКА МУЛЬТИКЛАСТЕРНЫХ ВОЛНОВЫХ ФУНКЦИЙ В БИНАРНЫХ СИЛЬНО СВЯЗАННЫХ КАНАЛАХ. 2. РЕЗУЛЬТАТЫ РАСЧЕТОВ. БИНАРЛЫ КҤШТІ БАЙЛАНЫСҚАН КАНАЛДАРДАҒЫ МУЛЬТИКЛАСТЕРЛІ ТОЛҚЫНДЫҚ ФУНКЦИЯЛАРДЫҢ АСИМПТОТИКАСЫ. 2. ЕСЕПТЕУ НӘТИЖЕЛЕРІ - Afanas’eva, N. V.; Burkova, N. A.; Zhaksybekova, К. А.; Kabytaev, Ch. Z. (Recent Contributions to Physics, 2009)
Представлены результаты расчетов асимптотических констант для радиальных волновых функций в бинарных кластерных изобар-аналоговых каналах 6He  p, 6Li  p, 6Li n, 6Be n.6He  p, 6Li  p, 6Li n, 6Be n бинарлы изобар-аналогты кластерлік каналдардағы радиалды толқындық функциялардың асимптотикалық тұрақтыларын есептеу нәтижелері көрсетілген.
Keywords: радиальныe волновыe функции; радиалды толқындық функциялар